Geras Solutions är stolt partner till Queen Silvia Nursing Award som tilldelas Caroline Bjarnevi med temat ”Idéer för att förbättra äldre- och demensvården”

Queen Silvia Nursing Award är ett årligt pris till sjuksköterskor och sjuksköterskestudenter som skickar in idéer om hur äldre- och demensvården kan förbättras. Priset instiftades av Swedish Care International och Forum For Elderly Care år 2012 och stöds av Hennes Majestät Drottning Silvia.

 

Geras Solutions, stolt partner till Queen Silvia Nursing Award, vill gratulera 2021-års vinnare, Caroline Bjarnevi och hylla hennes idé som med respekt för autonomi och individens behov kommer kunna sprida glädje och främja hälsa. Pristagaren har på ett unikt och genialt enkelt sätt plockat fram omvårdnadens kärna med ett holistiskt tänkande över livsperspektivet med minnen i fokus.”

 

Sjuksköterskestudenten Caroline Bjarnevi är den 9:e vinnaren av Queen Silvia Nursing Award i Sverige. Carolines vinnande idé ”Minnesalbum med musik” fångade den svenskapartnergruppens hjärtan med sin kombination av en klassisk handhållen bok och en e-bok som kan personifieras med fotografier och ljudinspelningar för att stimulera minnen för människor som är isolerade eller lever med endemensdiagnos.

 

Caroline Bjarnevi är student vid Röda Korsets Högskola i Stockholm. Hon tar examen 2022 och har ambitioner att arbeta inom palliativ vård ”-Jag vill vara en del av vården och få göra skillnad, på riktigt- det är min drivkraft!”

 

Vinnare av Queen Silvia Nursing Award får ett kontantpris på 60 000 kronor, tillsammans med internationella lärande- och nätverksmöjligheter. Vinnarna kommer också att samlas på Kungliga slottet i Stockholm 2022 för att delta i huvudceremonin och personligen ta emot sinadiplom av Drottning Silvia. Sveriges Caroline Bjarnevi kommer tillsammans medvinnare från Finland, Polen, Tyskland, Litauen, USA (genom University of Washington) och Sao Paolo State, Brasilien att representera 2021 årsvinnarskara.

Fler nyheter

Se alla nyheter
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.