Johan Sundelöf

Överläkare, Specialist i Geriatrik och Palliativ Medicin

Johan Sundelöf är specialist i Palliativ Medicin.  Han är också skaparen av Sveriges största avgiftsfria webbutbildning i allmän palliativ vård, Palliation ABC.

Johan är också ansvarig för innehåll och struktur i Silvialäkarutbildningen, Internationell helt webbaserad Master om demens för läkare som nu ges löpande av KI i samverkan med Silviahemmet.

På Alzheimerfonden har Johan ett uppdrag att skapa ett nationellt informationsmaterial på webben och i tryck för unga anhöriga vid demenssjukdom.

Johan har också nationella och nordiska föreläsningsuppdrag om palliativ vård, palliativ vård vid demens, kultur och hälsa, mötets betydelse inom vård och omsorg.

Författare till böckerna

Palliationspraktikan

Palliativ vård vid demens på Gothia Fortbildning

Till dig som är närstående, närståendehäfte om vård i livets slutskede som nu översätts till 16 språk av Betaniastiftelsen

Några av Johans uppdrag

Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.